Familiemotion

Antal tilmeldte: 39/130 Alder: 2-10 Pris: 850,00 DKK
18/09/2022 - 25/03/2023 Hele hallen og salen Søndag 10:00-11:00 Instruktør: Malene Kliver Ditte Hasbo Mie Nymand
Beskrivelse

Drømmer I om vidunderlige stunder med jeres familie skal I komme til familietræning hver søndag kl. 10-11. I kan glæde jer til at få sved på panden gennem bevægelse, styrke, leg, motorik, konkurrencer, fællesskab og en masse fede grin med din familie, venner og andre aktive familier.

Formålet med holdet er at skabe et sted, hvor I som familie kan komme og lege og springe, tumle og vise glæde ved bevægelse samt skabe det ideelle forbillede for jeres børn. Familietræning indebærer 100% aktive forældre og at alle er omklædte og har træningstøj på. Træningen vil være stationspræget og kan indeholde alt fra fangelege, boldspil, konkurrencer, balanceøvelser, styrketræning, yoga, redskaber mm. I vil ligeledes opleve, at jeres familie nogle gange vil blive opdelt i forskellige grupper.

Holdet har tilknyttet tre instruktører. Instruktørerne vil stå for opvarmning og afslutning. Alle hjælper med opstilling af dagens program samt oprydning herefter.

Prisen på dette hold er 850 kr. for 1 voksen og 1 barn - derudover koster det 250 kr. pr. ekstra barn/voksen der tilmeldes fra husstanden. Der gives en rabat på 200 kr. til husstanden, hvis der er en fra husstanden, som går på et andet hold i gymnastikforeningen i forvejen.

Prisen er inklusiv dragt til forårets opvisninger.

PRAKTISK: Vi foreslår T-shirt/gymnastikdragt og shorts/leggings samt bare fødder eller bløde gymnastiksko. Husk opsat hår samt en drikkedunk. 
Da der generelt hos mindre børn i perioder kan være fodvorter og lus på spil, opfordrer vi på det kraftigste til at man bruger bløde gymnastik sko samt sætter håret op i fletning eller lignende for at undgå smitte.
Brug omklædningen til at skifte tøj samt opbevaring af rygsække og tasker. I henhold til brandmyndighedernes instrukser og sikkerhed må der ikke lægges tasker på halgulvet og langs væggene i gangareal.

DIN TRÆNING: Undervisningen foregår I Tuse Hallen. Det er værd at vide om Tuse Hallen at den ser ud som dengang vores mormor gik på skolen :-) Det gør slet ikke noget, for den slags sale er helt ideelle til gymnastik, spring og rytme.

TEKNISK: Opret en profil på www.tusegf.dk. Herefter kan man tilmelde sig de relevante hold. Når man har oprettet en profil kan man tilmelde familiemedlemmer og rette oplysninger om dragtstørrelser samt frivillig-opgaver. Dragtstørrelser kan kun rettes indtil uge 42. Log ind på din Tuse GF-profil og tjek at mobil, mail og adresse er indtastet korrekt, og at du har sagt ”JA” til nyhedsbrev, således vil du modtage al relevant information om dit hold i løbet af året. 
Like desuden foreningens Facebookside www.facebook.com/tusegymnastik/ og vær altid nemt orienteret om foreningens events og gøremål. Du kan også altid se vores planlagte aktiviteter på forsiden af www.tusegf.dk.
Al kommunikation vedr. dit hold og internt i foreningen meldes ud gennem din profil i vores system Zakobo.

DIN TRÆNING: Undervisningen foregår I Tuse Hallen.  Det er værd at vide om Tuse Hallen at den ser ud som dengang vores mormor gik på skolen :-) Det gør slet ikke noget, for den slags sale er helt ideelle til gymnastik, spring og rytme.

NEDSKREVET KONTINGENT: Kontingent nedskrives én gang i løbet af sæsonen, d. 1. januar hvis der på enkelte hold stadig er åbent for tilmelding. (Vær obs på ved sen tilmelding at det kan være for sent at bestille dragt, som er obligatorisk ved opvisninger)

FULDT KONTINGENT: Se prisen på det enkelte hold. T-shirt er inkl. kontingentet for familie holdet.

AFLYSNINGER / FERIE: Se kalender på www.tusegf.dk/kalender for ferie og lukkedage

PRIVATLIVSPOLITIK: Du kan finde vores Privatlivspolitik her: http://www.tusegf.dk/PRIVATLIVSPOLITIK 

HANDELSBETINGELSER: Du kan finde vores Handelsbetingelser her: http://www.tusegf.dk/Handelsbetingelser

VENTELISTE: Hvis du er kommet på venteliste på et hold kan du altid se hvilket nummer du/dit barn ligger ved at logge ind under “medlemslogin”, øverst til højre på vores hjemmeside. Skulle der opstå en ledig plads, så får du besked om det med det samme på mail og sms.

AFMELDING: Såfremt det hold I er tilmeldt viser sig ikke at være lige i øjet, så skriv til os på formand@tusegf.dk - så kan vi sammen se, om vi kan finde et andet hold, der passer til dig/dit barn. Vi tilbagebetaler det fulde kontingent op til 3 uger efter sæsonstart eller 3 uger efter tilmelding jvf. Handelsbetingelserne


Husstandsrabat
Hvis en fra husstanden er tilmeldt et andet TUSE GF hold, tildeles en rabat på 200 kroner når i opretter jer på Familiemotion. Rabatten opnås kun 1 gang pr. husstand. OBS. ved børn med flere adresser er det vigtigt at tilmeldingen foregår via den adresse barnet er oprettet på i første omgang, da rabatten ellers ikke opnås.
-200,00 DKK

Pris: 850,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Malene Kliver

maleneandersen7@hotmail.com

31515183

Bestyrelsesmedlem
Ansvarlig for:
Kursusaktivitet
Sociale arrangementer
Hjemmeside
Webshop

Ditte Hasbo

ditteeh@hotmail.com

28118253

Bestyrelsesmedlem
Ansvarlig for :
Redskaber
Kontakt til PE
Sociale aktiviteter

Mie Nymand