Dance Flow Mix, 1.-6. klasse

Antal tilmeldte: 3/40 Årgang: 2010-2015 Pris: 1.150,00 DKK
08/09/2022 - 25/03/2023 Salen i Tuse hallen Torsdag 17:15-18:45 Instruktør: Julie Rhod Sander
Beskrivelse

NYT HOLD:

Dance Flow Mix for drenge og piger 1.-6. klasse

Elsker du at danse og tænker du at det kunne være vildt fedt at prøve forskellige stilarter så som

Hip Hop, Moderne, House, Girly mv. så er det her du skal være!

Vi kommer til at prøve ovenstående stilarter og lidt andet også. Vi kommer til at starte ud med mange grund trin når vi starter op på de forskellige stilarter. Efter hver stilart vil vi stå tilbage med et lille stykke koreografi, som vi til sidst vil sætte sammen til et mega fedt opvisnings program til mor og far.

Der er plads til ALLE på holdet og jeg glæder mig sindssygt meget til at møde jer alle.

Når DU tilmeldes dette hold, som et ekstra hold - får du RABAT! Dvs. går du på 2 hold hvoraf det ene er Dance Flow Mix - får du dette hold billigere - så kom og prøv det!

3 GRATIS prøvegange :-)

Prisen er inklusiv dragt til forårets opvisninger.

PRAKTISK: Vi foreslår T-shirt og shorts/jogginbukser (Indenfor de forskellige stil arter vil der blive sagt hvornår man skal tage indendørs danse sko med ovs.). Husk opsat hår samt en drikkedunk. Holdet er uden forældredeltagelse. Der aftales kigge-på-dag med træner et par gange om året, til de almindelige træninger er forældre velkomne til at vente i cafeteriet.
Da der generelt hos mindre børn i perioder kan være fodvorter og lus på spil, opfordrer vi på det kraftigste til at man bruger bløde gymnastik sko samt sætter håret op i fletning eller lignende for at undgå smitte.
Brug omklædningen til at skifte tøj samt opbevaring af rygsække og tasker. I henhold til brandmyndighedernes instrukser og sikkerhed må der ikke lægges tasker på halgulvet og langs væggene i gangareal.

DIN TRÆNING: Undervisningen foregår I Tuse Hallen. Det er værd at vide om Tuse Hallen at den ser ud som dengang vores mormor gik på skolen :-) Det gør slet ikke noget, for den slags sale er helt ideelle til gymnastik, spring og rytme.

TEKNISK: Opret en profil på www.tusegf.dk. Herefter kan man tilmelde sig de relevante hold. Når man har oprettet en profil kan man tilmelde familiemedlemmer og rette oplysninger om dragtstørrelser samt frivillig-opgaver. Dragtstørrelser kan kun rettes indtil uge 42. Log ind på din Tuse GF-profil og tjek at mobil, mail og adresse er indtastet korrekt, og at du har sagt ”JA” til nyhedsbrev, således vil du modtage al relevant information om dit hold i løbet af året. 
Like desuden foreningens Facebookside www.facebook.com/tusegymnastik/ og vær altid nemt orienteret om foreningens events og gøremål. Du kan også altid se vores planlagte aktiviteter på forsiden af www.tusegf.dk.
Al kommunikation vedr. dit hold og internt i foreningen meldes ud gennem din profil i vores system Zakobo.

NEDSKREVET KONTINGENT: Kontingent nedskrives én gang i løbet af sæsonen, d. 1. januar hvis der på enkelte hold stadig er åbent for tilmelding. (Vær obs på ved sen tilmelding at det kan være for sent at bestille dragt, som er obligatorisk ved opvisninger)

FULDT KONTINGENT: Se prisen på det enkelte hold. Dragtpriser varierer efter alder, hold og formål og er inkl. kontingentet for holdet og for De Rustne opkræves dragtbetaling, når dragterne bestilles hjem i starten af 2023.

AFLYSNINGER / FERIE: Se kalender på www.tusegf.dk/kalender for ferie og lukkedage

PRIVATLIVSPOLITIK: Du kan finde vores Privatlivspolitik her: http://www.tusegf.dk/PRIVATLIVSPOLITIK 

HANDELSBETINGELSER: Du kan finde vores Handelsbetingelser her: http://www.tusegf.dk/Handelsbetingelser

VENTELISTE: Hvis du er kommet på venteliste på et hold kan du altid se hvilket nummer du/dit barn ligger ved at logge ind under “medlemslogin”, øverst til højre på vores hjemmeside. Skulle der opstå en ledig plads, så får du besked om det med det samme på mail og sms.

AFMELDING: Såfremt det hold I er tilmeldt viser sig ikke at være lige i øjet, så skriv til os på formand@tusegf.dk - så kan vi sammen se, om vi kan finde et andet hold, der passer til dig/dit barn. Vi tilbagebetaler det fulde kontingent op til 3 uger efter sæsonstart eller 3 uger efter tilmelding jvf. Handelsbetingelserne

Pris: 920,00 DKK

Samlet rabat på 230,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Julie Rhod Sander