De Flyvende Banditter 4.-6. klasse

Antal tilmeldte: 17/70 Årgang: 2010-2012 Køn: Drenge Pris: 1.250,00 DKK
07/09/2022 - 25/03/2023 Hele hallen og salen Onsdag 16:30-18:00 Instruktør: Kitte Rhod Bo Gervig Annabella Browning Katrine Grønborg
Beskrivelse

De Flyvende Banditter er et gymnastikhold for friske og aktive drenge fra 4. - 6. Klasse. (10-13 år)
De Flyvende Banditter er et breddehold for drenge, der gerne vil prøve kræfter med springgymnastik som holdsport og måske videreudvikle nogle af de spring de øver hjemme på havetrampolinen, til et højere niveau i sikre rammer og med gode instruktører som vejledere.
De flyvende Banditter arbejder målrettet med grund gymnastikken. Vi laver styrkeøvelser, behændighed, balancer og selvfølgelig spring der passer til gymnasternes niveau.
De Flyvende Banditter er et opvisningshold. Vi laver hvert år et lille opvisningsprogram, sammensat af lidt rytmiske sekvenser og de spring vi arbejder med i hallen. Vi deltager typisk i DGI store forårs opvisning i Kalundborg Hallerne samt Tuse GF's egen lokale gymnastikopvisning.
De Flyvende Banditter har en årlig tur til X-Jump i Skovlunde, hvor familie og venner også er velkommen. Holdet deltager naturligvis i de fælles arrangementer som Tuse GF afholder for deres medlemmer.
Så er du dreng, ikke bange for styrketræning og har du mod på at arbejde med forlæns salto, kraftspring, flikflak, håndstand og spring i minitrampolin, så er De flyvende Banditter lige noget for dig.

Går du på dette hold kan du, hvis du opfylder kriterierne, også tilmelde dig holdet "Udtaget Spring", se beskrivelse under holdet.

Vi glæder os til at se dig.

Prisen er inklusiv dragt til forårets opvisninger.

PRAKTISK: Vi foreslår T-shirt/gymnastikdragt og shorts/leggings samt bare fødder eller bløde gymnastiksko. Husk opsat hår samt en drikkedunk. Holdet er uden forældredeltagelse. Der aftales kigge-på-dag med træner et par gange om året, til de almindelige træninger er forældre velkomne til at vente i cafeteriet.
Da der generelt hos mindre børn i perioder kan være fodvorter og lus på spil, opfordrer vi på det kraftigste til at man bruger bløde gymnastik sko samt sætter håret op i fletning eller lignende for at undgå smitte.
Brug omklædningen til at skifte tøj samt opbevaring af rygsække og tasker. I henhold til brandmyndighedernes instrukser og sikkerhed må der ikke lægges tasker på halgulvet og langs væggene i gangareal.

DIN TRÆNING: Undervisningen foregår I Tuse Hallen. Det er værd at vide om Tuse Hallen at den ser ud som dengang vores mormor gik på skolen :-) Det gør slet ikke noget, for den slags sale er helt ideelle til gymnastik, spring og rytme.

TEKNISK: Opret en profil på www.tusegf.dk. Herefter kan man tilmelde sig de relevante hold. Når man har oprettet en profil kan man tilmelde familiemedlemmer og rette oplysninger om dragtstørrelser samt frivillig-opgaver. Dragtstørrelser kan kun rettes indtil uge 42. Log ind på din Tuse GF-profil og tjek at mobil, mail og adresse er indtastet korrekt, og at du har sagt ”JA” til nyhedsbrev, således vil du modtage al relevant information om dit hold i løbet af året. 
Like desuden foreningens Facebookside www.facebook.com/tusegymnastik/ og vær altid nemt orienteret om foreningens events og gøremål. Du kan også altid se vores planlagte aktiviteter på forsiden af www.tusegf.dk.
Al kommunikation vedr. dit hold og internt i foreningen meldes ud gennem din profil i vores system Zakobo.

DIN TRÆNING: Undervisningen foregår I Tuse Hallen.  Det er værd at vide om Tuse Hallen at den ser ud som dengang vores mormor gik på skolen :-) Det gør slet ikke noget, for den slags sale er helt ideelle til gymnastik, spring og rytme.

NEDSKREVET KONTINGENT: Kontingent nedskrives én gang i løbet af sæsonen, d. 1. januar hvis der på enkelte hold stadig er åbent for tilmelding. (Vær obs på ved sen tilmelding at det kan være for sent at bestille dragt, som er obligatorisk ved opvisninger)

FULDT KONTINGENT: Se prisen på det enkelte hold. Dragtpriser varierer efter alder, hold og formål og er inkl. kontingentet for holdet og for De Rustne opkræves dragtbetaling, når dragterne bestilles hjem i starten af 2023.

AFLYSNINGER / FERIE: Se kalender på www.tusegf.dk/kalender for ferie og lukkedage

PRIVATLIVSPOLITIK: Du kan finde vores Privatlivspolitik her: http://www.tusegf.dk/PRIVATLIVSPOLITIK 

HANDELSBETINGELSER: Du kan finde vores Handelsbetingelser her: http://www.tusegf.dk/Handelsbetingelser

VENTELISTE: Hvis du er kommet på venteliste på et hold kan du altid se hvilket nummer du/dit barn ligger ved at logge ind under “medlemslogin”, øverst til højre på vores hjemmeside. Skulle der opstå en ledig plads, så får du besked om det med det samme på mail og sms.

AFMELDING: Såfremt det hold I er tilmeldt viser sig ikke at være lige i øjet, så skriv til os på formand@tusegf.dk - så kan vi sammen se, om vi kan finde et andet hold, der passer til dig/dit barn. Vi tilbagebetaler det fulde kontingent op til 3 uger efter sæsonstart eller 3 uger efter tilmelding jvf. Handelsbetingelserne

 

Pris: 1.250,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Kitte Rhod

formand@tusegf.dk

51939223

Formand
Ansvarlig for:
Holbæk Kommune
DGI
Tuse IF
Kursus aktivitet
Forårsopvisning
Instruktører og rekruttering
Planlægning af hold

Bo Gervig

Annabella Browning

Katrine Grønborg