Vestsjælland Performance 17+

Antal tilmeldte: 2/50 Alder: 17-22 Pris: 1.150,00 DKK
30/08/2023 - 17/03/2024 Hele hallen og salen Onsdag 20:00-22:00 Instruktør: Jonas Linderoth Pedersen Mikkel Schrøder
Beskrivelse

Holdet "Vestsjælland Performance" er for dig som er i alderen 17+, som godt kunne tænke sig at lave gymnastik, hvoraf det sociale aspekt og ens gymnastiske udvikling er i højsæde. På holdet vil der blive lagt vægt på socialt samvær, gymnastiske udfoldelser og rytmisk udvikling hvoraf alle niveauer er velkommen, dog er der et fokus på at dygtiggøre sig. Vi arbejder hen imod at lave nogle flotte opvisninger i foråret, hvor vi forventer at deltage i forskellige forårsstævner. Træningerne foregår i Tuse-hallen onsdage 20-22, som afsluttes med fælles øl/sodavand og hygge. Der vil undervejs i sæsonen blive afholdt forskellige sociale arrangementer, så for at starte på holdet skal du være afklaret med at få nye venner og bekendtskaber. Vi ses :) 

PRAKTISK: Vi foreslår T-shirt/gymnastikdragt og shorts/leggings samt bare fødder eller bløde gymnastiksko. Husk ingen smykker, opsat hår samt en drikkedunk. Holdet er uden forældredeltagelse. Til de almindelige træninger er forældre velkomne til at vente i cafeteriet i hallen. 
Omklæd hjemmefra eller brug omklædningen i hallen til at skifte tøj. 

TEKNISK: Hvis du ikke allerede har en profil fra forrige sæson, så skal du oprette en profil på www.tusegf.dk. Herefter kan man tilmelde sig de relevante hold. Når man har oprettet en profil kan man tilmelde familiemedlemmer og rette oplysninger om dragtstørrelser samt frivillig-opgaver. Dragtstørrelser kan kun rettes indtil uge 42. Log ind på din Tuse GF-profil og tjek at mobil, mail og adresse er indtastet korrekt, og at du har sagt ”JA” til nyhedsbrev, således vil du modtage al relevant information om dit hold i løbet af året. 
Like desuden foreningens Facebookside www.facebook.com/tusegymnastik/ og vær altid nemt orienteret om foreningens events og gøremål. Du kan også altid se vores planlagte aktiviteter på forsiden af www.tusegf.dk.
Al kommunikation vedr. dit hold og internt i foreningen meldes ud gennem din profil i vores system Zakobo.

DIN TRÆNING: Undervisningen foregår I Tuse hallen.

NEDSKREVET KONTINGENT: Kontingent nedskrives én gang i løbet af sæsonen, d. 1. januar hvis der på enkelte hold stadig er åbent for tilmelding. (Vær obs på ved sen tilmelding at det kan være for sent at bestille dragt, som er obligatorisk ved opvisninger)

FULDT KONTINGENT: Se prisen på det enkelte hold. Dragtpriser varierer efter alder, hold og formål og er inkl. kontingentet for holdet.

AFLYSNINGER / FERIE: Se kalender på www.tusegf.dk/kalender for ferie og lukkedage

PRIVATLIVSPOLITIK: Du kan finde vores Privatlivspolitik her: http://www.tusegf.dk/PRIVATLIVSPOLITIK 

HANDELSBETINGELSER: Du kan finde vores Handelsbetingelser her: http://www.tusegf.dk/Handelsbetingelser

VENTELISTE: Hvis du er kommet på venteliste på et hold kan du altid se hvilket nummer du/dit barn ligger ved at logge ind under “medlemslogin”, øverst til højre på vores hjemmeside. Skulle der opstå en ledig plads, så får du besked om det med det samme på mail og sms.

AFMELDING: Såfremt det hold I er tilmeldt viser sig ikke at være lige i øjet, så skriv til os på formand@tusegf.dk - så kan vi sammen se, om vi kan finde et andet hold, der passer til dig/dit barn. Vi tilbagebetaler det fulde kontingent op til 3 uger efter sæsonstart eller 3 uger efter tilmelding jvf. Handelsbetingelserne/

Pris: 1.150,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Jonas Linderoth Pedersen

Bestyrelse, Suppleant

Mikkel Schrøder