Showgirls 4.-6. klasse (både vinter og sommersæson)

Antal tilmeldte: 54/70 Årgang: 2011-2013 Køn: Piger Pris: 1.550,00 DKK
30/08/2023 - 17/03/2024 Hele hallen og salen Onsdag 15:30-17:30 Instruktør: Christina Blaase Annabella Browning Julie Rhod Sander Kitte Rhod Amelie Fredslund
Beskrivelse

Vil du være dygtig til rytme, dans, akrobatik og springgymnastik samtidig med, at du har det sjovt, så er holdet Showgirls lige noget for dig.
På dette hold vil du lære alle de grundlæggende spring som vejrmøller, kraftspring, flikflak, saltomortaler og du vil lære forskellige danseformer og akrobatiske sekvenser. Showgirls er holdet, hvor vi begynder at dyrke de gymnastik elementer, som DU synes er sjovest. Hvis du synes dans og rytme er sjovest, kan du få lov at være med i flere serier og synes du spring er sjovest, kan vi lave flere udfordrende spring. Vi lægger vægt på seriøse træninger med plads til en masse sjov.
Vi har plads til alle gymnaster, både dem der aldrig har lavet gymnastik før og dem der altid har gået til gymnastik, og alle vil blive udfordret på deres niveau. Eneste krav er, at man som gymnast har lyst til at deltage aktivt i træningerne og er indstillet på hjemmetræning.

Prisen er inklusiv dragt til forårets opvisninger.

Showgirls kører helt frem til Sommerferien 2024 - og prisen er derfor Inkl. Sommergymnastik

PRAKTISK: Vi foreslår T-shirt/gymnastikdragt og shorts/leggings samt bare fødder eller bløde gymnastiksko. Husk ingen smykker, opsat hår samt en drikkedunk. Holdet er uden forældredeltagelse. Til de almindelige træninger er forældre velkomne til at vente i cafeteriet. 
Da der generelt hos mindre børn i perioder kan være fodvorter og lus på spil, opfordrer vi på det kraftigste til at man bruger bløde gymnastik sko samt sætter håret op i fletning eller lignende for at undgå smitte.
Brug omklædningen til at skifte tøj samt opbevaring af rygsække og tasker. I henhold til brandmyndighedernes instrukser og sikkerhed må der ikke lægges tasker på halgulvet og langs væggene i gangarealet. Ligesom man ikke må opholde sig langs væggene i gangarealet.

TEKNISK: Hvis du ikke allerede har en profil fra forrige sæson, så skal du oprette en profil på www.tusegf.dk. Herefter kan man tilmelde sig de relevante hold. Når man har oprettet en profil kan man tilmelde familiemedlemmer og rette oplysninger om dragtstørrelser samt frivillig-opgaver. Dragtstørrelser kan kun rettes indtil uge 42. Log ind på din Tuse GF-profil og tjek at mobil, mail og adresse er indtastet korrekt, og at du har sagt ”JA” til nyhedsbrev, således vil du modtage al relevant information om dit hold i løbet af året. 
Like desuden foreningens Facebookside www.facebook.com/tusegymnastik/ og vær altid nemt orienteret om foreningens events og gøremål. Du kan også altid se vores planlagte aktiviteter på forsiden af www.tusegf.dk.
Al kommunikation vedr. dit hold og internt i foreningen meldes ud gennem din profil i vores system Zakobo.

DIN TRÆNING: Undervisningen foregår I Tuse Hallen.  Det er værd at vide om Tuse Hallen at den ser ud som dengang vores mormor gik på skolen :-) Det gør slet ikke noget, for den slags sale er helt ideelle til gymnastik, spring og rytme.

NEDSKREVET KONTINGENT: Kontingent nedskrives én gang i løbet af sæsonen, d. 1. januar hvis der på enkelte hold stadig er åbent for tilmelding. (Vær obs på ved sen tilmelding at det kan være for sent at bestille dragt, som er obligatorisk ved opvisninger)

FULDT KONTINGENT: Se prisen på det enkelte hold. Dragtpriser varierer efter alder, hold og formål og er inkl. kontingentet for holdet.

AFLYSNINGER / FERIE: Se kalender på www.tusegf.dk/kalender for ferie og lukkedage

PRIVATLIVSPOLITIK: Du kan finde vores Privatlivspolitik her: http://www.tusegf.dk/PRIVATLIVSPOLITIK 

HANDELSBETINGELSER: Du kan finde vores Handelsbetingelser her: http://www.tusegf.dk/Handelsbetingelser

VENTELISTE: Hvis du er kommet på venteliste på et hold kan du altid se hvilket nummer du/dit barn ligger ved at logge ind under “medlemslogin”, øverst til højre på vores hjemmeside. Skulle der opstå en ledig plads, så får du besked om det med det samme på mail og sms.

AFMELDING: Såfremt det hold I er tilmeldt viser sig ikke at være lige i øjet, så skriv til os på formand@tusegf.dk - så kan vi sammen se, om vi kan finde et andet hold, der passer til dig/dit barn. Vi tilbagebetaler det fulde kontingent op til 3 uger efter sæsonstart eller 3 uger efter tilmelding jvf. Handelsbetingelserne/

Pris: 1.550,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Christina Blaase

Annabella Browning

Julie Rhod Sander

Kitte Rhod

Amelie Fredslund

Bestyrelse, Suppleant