Sommer Juniorhold 7.-10. klasse (både spring og rytme)

Antal tilmeldte: 3/50 Årgang: 2006-2009 Pris: 300,00 DKK
29/03/2023 - 28/06/2023 Hele hallen og salen Onsdag 17:30-19:30 Instruktør: Jonas Linderoth Pedersen Laura Daniel Larsen Sif Sofia Gramkow Mathias Hove Andersen Benjamin Gade Anton Holst Bennike Emilie Jensen
Beskrivelse

Prisen er ekskl. dragt.

Tuse Sommer junior er et hold for unge fra 7.-10. klasse med interesse i lækker gymnastik og det fedeste fællesskab.

Tuse Sommer junior består af en rytme og spring side, men laver mange aktiviteter sammen som 1 hold!

På holdet skal man være indstillet på en masse udfordringer, både socialt og teknisk indenfor gymnastik.

Tuse Sommer Junior er et opvisningshold. Dette indebærer at man er indstillet på at være med til at, udvikle en fed opvisning, samt lave en masse opvisninger i foråret og hen mod sommer. Der ligger bla. opvisninger i i juni måned og der kan komme flere til.

Vi forventer en positiv fremgang til de ting vi kommer med, at man er forberedt til træningerne og er klar på et godt fællesskab.

Vi forventer, at gymnasterne melder fra til træning og opvisning, hvis de ikke kommer/deltager.

Vi glæder os til en fed sommersæson, ses vi?

Trænerteamet

 

PRAKTISK: Vi foreslår T-shirt/gymnastikdragt og shorts/leggings samt bare fødder eller bløde gymnastiksko. Husk opsat hår samt en drikkedunk. Holdet er uden forældredeltagelse. Forældre er velkomne til at vente i cafeteriet.
Brug omklædningen til at skifte tøj samt opbevaring af rygsække og tasker. I henhold til brandmyndighedernes instrukser og sikkerhed må der ikke lægges tasker på halgulvet og langs væggene i gangareal.

DIN TRÆNING: Undervisningen foregår I Tuse Hallen. Det er værd at vide om Tuse Hallen at den ser ud som dengang vores mormor gik på skolen :-) Det gør slet ikke noget, for den slags sale er helt ideelle til gymnastik, spring og rytme.

TEKNISK: Opret en profil på www.tusegf.dk. Herefter kan man tilmelde sig de relevante hold. Når man har oprettet en profil kan man tilmelde familiemedlemmer og rette oplysninger om dragtstørrelser samt frivillig-opgaver. Log ind på din Tuse GF-profil og tjek at mobil, mail og adresse er indtastet korrekt, og at du har sagt ”JA” til nyhedsbrev, således vil du modtage al relevant information om dit hold i løbet af året. 
Like desuden foreningens Facebookside www.facebook.com/tusegymnastik/ og vær altid nemt orienteret om foreningens events og gøremål. Du kan også altid se vores planlagte aktiviteter på forsiden af www.tusegf.dk.
Al kommunikation vedr. dit hold og internt i foreningen meldes ud gennem din profil i vores system Zakobo.

AFLYSNINGER / FERIE: Se kalender på www.tusegf.dk/kalender for ferie og lukkedage

PRIVATLIVSPOLITIK: Du kan finde vores Privatlivspolitik her: http://www.tusegf.dk/PRIVATLIVSPOLITIK 

HANDELSBETINGELSER: Du kan finde vores Handelsbetingelser her: http://www.tusegf.dk/Handelsbetingelser

VENTELISTE: Hvis du er kommet på venteliste på et hold kan du altid se hvilket nummer du/dit barn ligger ved at logge ind under “medlemslogin”, øverst til højre på vores hjemmeside. Skulle der opstå en ledig plads, så får du besked om det med det samme på mail og sms.

AFMELDING: Såfremt det hold I er tilmeldt viser sig ikke at være lige i øjet, så skriv til os på formand@tusegf.dk - så kan vi sammen se, om vi kan finde et andet hold, der passer til dig/dit barn. Vi tilbagebetaler det fulde kontingent op til 3 uger efter sæsonstart eller 3 uger efter tilmelding jvf. Handelsbetingelserne

Pris: 300,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Jonas Linderoth Pedersen

Bestyrelse, Suppleant

Laura Daniel Larsen

Sif Sofia Gramkow

Mathias Hove Andersen

Benjamin Gade

Anton Holst Bennike

Emilie Jensen