SommerMix for Showgirls og De Flyvende Banditter

Antal tilmeldte: 12/70 Årgang: 2010-2013 Pris: 300,00 DKK
12/04/2023 - 25/06/2023 Hele hallen og salen Onsdag 16:00-18:00 Instruktør: Kitte Rhod Christina Blaase Bo Gervig Annabella Browning Katrine Grønborg Julie Rhod Sander Amelie Fredslund
Beskrivelse

SommerMix hold for Showgirls og De Flyvende banditter.

I sommersæsonen træner de 2 hold sammen.

Holdet træner hver onsdag kl 16-18 fra onsdag d. 12. april 2023

Holdet deltager til

Skvulp lørdag d. 10. Juni

Gymnastk under Åben himmel d 18. Juni

Tuse byfest d. 24. Juni 

 

PRAKTISK: Vi foreslår T-shirt/gymnastikdragt og shorts/leggings samt bare fødder eller bløde gymnastiksko. Husk opsat hår samt en drikkedunk og INGEN smykker til træning. Holdet er uden forældredeltagelse. Der aftales kigge-på-dag med træner et par gange om året. Til de almindelige træninger er forældre velkomne til at vente i cafeteriet. Vi kommer til at ha’ en Facebook side, hvor vi løbende vil ligge video’er op, med små klip fra vores træning, så mor og far kan følge med.
Da der generelt hos mindre børn i perioder kan være fodvorter og lus på spil, opfordrer vi på det kraftigste til at man bruger bløde gymnastik sko samt sætter håret op i fletning eller lignende for at undgå smitte. Vi ser dog helst at pigerne træner i bare tæer. Brug omklædningen til at skifte tøj samt opbevaring af rygsække og tasker. I henhold til brandmyndighedernes instrukser og sikkerhed må der ikke lægges tasker på halgulvet og langs væggene i gangareal.

TEKNISK: Opret en profil på www.tusegf.dk. Herefter kan man tilmelde sig de relevante hold. Når man har oprettet en profil kan man tilmelde familiemedlemmer og rette oplysninger om dragtstørrelser samt frivillig-opgaver. Dragtstørrelser kan kun rettes indtil uge 42. Log ind på din Tuse GF-profil og tjek at mobil, mail og adresse er indtastet korrekt, og at du har sagt ”JA” til nyhedsbrev, således vil du modtage al relevant information om dit hold i løbet af året. 
Like desuden foreningens Facebookside www.facebook.com/tusegymnastik/ og vær altid nemt orienteret om foreningens events og gøremål. Du kan også altid se vores planlagte aktiviteter på forsiden af www.tusegf.dk.
Al kommunikation vedr. dit hold og internt i foreningen meldes ud gennem din profil i vores system Zakobo.

DIN TRÆNING: Undervisningen foregår I Tuse Hallen.  Det er værd at vide om Tuse Hallen at den ser ud som dengang vores mormor gik på skolen :-) Det gør slet ikke noget, for den slags sale er helt ideelle til gymnastik, spring og rytme.

NEDSKREVET KONTINGENT: Kontingent nedskrives én gang i løbet af sæsonen, d. 1. januar hvis der på enkelte hold stadig er åbent for tilmelding. (Vær obs på ved sen tilmelding at det kan være for sent at bestille dragt, som er obligatorisk ved opvisninger)

FULDT KONTINGENT: Se prisen på det enkelte hold. Dragtpriser varierer efter alder, hold og formål og er inkl. kontingentet for holdet. Showgirls kontingent dækker både vintersæson og sommersæson frem til sommerferien 2023.

AFLYSNINGER / FERIE: Se kalender på www.tusegf.dk/kalender for ferie og lukkedage

PRIVATLIVSPOLITIK: Du kan finde vores Privatlivspolitik her: http://www.tusegf.dk/PRIVATLIVSPOLITIK 

HANDELSBETINGELSER: Du kan finde vores Handelsbetingelser her: http://www.tusegf.dk/Handelsbetingelser

VENTELISTE: Hvis du er kommet på venteliste på et hold kan du altid se hvilket nummer du/dit barn ligger ved at logge ind under “medlemslogin”, øverst til højre på vores hjemmeside. Skulle der opstå en ledig plads, så får du besked om det med det samme på mail og sms.

AFMELDING: Såfremt det hold I er tilmeldt viser sig ikke at være lige i øjet, så skriv til os på formand@tusegf.dk - så kan vi sammen se, om vi kan finde et andet hold, der passer til dig/dit barn. Vi tilbagebetaler det fulde kontingent op til 3 uger efter sæsonstart eller 3 uger efter tilmelding jvf. Handelsbetingelserne

Pris: 300,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Kitte Rhod

51939223

Christina Blaase

Bo Gervig

Annabella Browning

Katrine Grønborg

Julie Rhod Sander

Amelie Fredslund

Bestyrelse, Suppleant