SommerMiniMix

Antal tilmeldte: 48/48 Venteliste: 4 Årgang: 2013-2016 Pris: 300,00 DKK
17/04/2023 - 19/06/2023 Hele hallen og salen Mandag 16:30-17:30 Instruktør: Annabella Browning Christian Kristiansen Vinnie Huusom Malene Kliver
Beskrivelse

Med SommerMiniMix er der sjov og fart over feltet for både drenge og piger. Her udfordres du på motorik, styrke og kondition, når vi lærer fundamentet til de klassiske spring salto, kraftspring og flikflak, bl.a. ved at øve koldbøtter, vejrmøller, ophop og håndstand og andre forøvelser.
Derudover skal vi træne noget grundstyrke.
SommerMiniMix er for dig der er fuld af energi og bevægelse og ikke er bange for at springe ud i noget nyt.

 

PRAKTISK: Vi foreslår T-shirt/gymnastikdragt og shorts/leggings samt bare fødder eller bløde gymnastiksko. Husk opsat hår samt en drikkedunk. Holdet er uden forældredeltagelse. Til træningerne er forældre velkomne til at vente i cafeteriet.
Da der generelt hos mindre børn i perioder kan være fodvorter og lus på spil, opfordrer vi på det kraftigste til at man bruger bløde gymnastik sko samt sætter håret op i fletning eller lignende for at undgå smitte.
Brug omklædningen til at skifte tøj samt opbevaring af rygsække og tasker. I henhold til brandmyndighedernes instrukser og sikkerhed må der ikke lægges tasker på halgulvet og langs væggene i gangareal.

DIN TRÆNING: Undervisningen foregår I Tuse Hallen. Det er værd at vide om Tuse Hallen at den ser ud som dengang vores mormor gik på skolen :-) Det gør slet ikke noget, for den slags sale er helt ideelle til gymnastik, spring og rytme.

TEKNISK: Opret en profil på www.tusegf.dk. Herefter kan man tilmelde sig de relevante hold. Når man har oprettet en profil kan man tilmelde familiemedlemmer og rette oplysninger om dragtstørrelser samt frivillig-opgaver. Dragtstørrelser bruger vi ikke til noget i sommersæsonen. Log ind på din Tuse GF-profil og tjek at mobil, mail og adresse er indtastet korrekt, og at du har sagt ”JA” til nyhedsbrev, således vil du modtage al relevant information om dit hold i løbet af året. 
Like desuden foreningens Facebookside www.facebook.com/tusegymnastik/ og vær altid nemt orienteret om foreningens events og gøremål. Du kan også altid se vores planlagte aktiviteter på forsiden af www.tusegf.dk.
Al kommunikation vedr. dit hold og internt i foreningen meldes ud gennem din profil i vores system Zakobo.

FULDT KONTINGENT: Se prisen på det enkelte hold. 

AFLYSNINGER / FERIE: Se kalender på www.tusegf.dk/kalender for ferie og lukkedage

PRIVATLIVSPOLITIK: Du kan finde vores Privatlivspolitik her: http://www.tusegf.dk/PRIVATLIVSPOLITIK 

HANDELSBETINGELSER: Du kan finde vores Handelsbetingelser her: http://www.tusegf.dk/Handelsbetingelser

VENTELISTE: Hvis du er kommet på venteliste på et hold kan du altid se hvilket nummer du/dit barn ligger ved at logge ind under “medlemslogin”, øverst til højre på vores hjemmeside. Skulle der opstå en ledig plads, så får du besked om det med det samme på mail og sms.

AFMELDING: Såfremt det hold I er tilmeldt viser sig ikke at være lige i øjet, så skriv til os på formand@tusegf.dk - så kan vi sammen se, om vi kan finde et andet hold, der passer til dig/dit barn. Vi tilbagebetaler det fulde kontingent op til 3 uger efter sæsonstart eller 3 uger efter tilmelding jvf. Handelsbetingelserne

Pris: 300,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Annabella Browning

Christian Kristiansen

Vinnie Huusom

vhuusom@hotmail.com

29486521

Formand
Ansvarlig for:
Holbæk Kommune
DGI
Tuse IF
Kursus aktivitet
Forårsopvisning
Instruktører og rekruttering
Planlægning af hold
Manualer for trænere
Manualer for forældre & medlemmer
Forårsopvisning
Dragtindkøb

Malene Kliver

maleneandersen7@hotmail.com

31515183

Næstformand
Ansvarlig for:
Kursusaktivitet
Sociale arrangementer
Hjemmeside
Webshop