Sommer HIIT Power Træning (Sæson 11. april til 20. juni )

Antal tilmeldte: 14/60 Alder: 15-99 Pris: 495,00 DKK
11/04/2023 - 20/06/2023 Salen i Tuse hallen Tirsdag 20:00-21:00 Instruktør: Kitte Rhod Mette Lykke Browning
Beskrivelse

Sommer HIIT Power Træning

Holdet træner bla. Hiit og Tabata, som står for højintensitets interval træning indenfor både konditions- og styrketræning. Nogen kender cirkeltræning og det læner sig meget op ad det.

Hiit er mega godt og sundt, fordi der køres korte intervaller med høj intensitet med høj puls. Den massive korte belastning presser og styrker kroppen, lige fra lunger og hjerte til muskler og hjerne.

Vi sikrer en god opvarmning, hård træning med sved på panden og en god cool down til sidst.

ALLE kan være med til denne træningsform uanset niveau, fordi man træner i korte intervaller i sit eget tempo og kan selv gøre det så let eller hårdt, som man ønsker.

Det kræver ingen forudgående kendskab til selve træningsformen eller formen i øvrigt. Unge som ældre, uerfarne som erfarne kan deltage.

Har man fået lidt ekstra kilo på sidebenene, er tilbage efter skade/operation eller graviditet eller blot ønsker en masse sved panden - denne træning er for ALLE i alle aldre.

Vi træner fra 11. april til og med 20. juni,  hver TIRSDAG kl. 20.00-21.00.

Vi træner i den lille sal i Tuse hallen, når vejret er dårligt, men kommer til at træne udendørs hver gang det er muligt. 

Sommer Hiit Power Træning Intro koster 495 kr for 11 gange træning.

Du skal medbringe dit eget liggeunderlag og drikkedunk og evt. et lille håndklæde til sveden :-)

Det er valgfrit om du ønsker at medbringe håndvægte, en mursten og elastikker til at øge belastningen i din træning, men intet krav for en hård træning.

Det skal være sjovt at få sved på panden og der er indlagt en del høj tempo lege, hvor vi får pulsen godt op mens vi leger.

Og nej, det er ikke kun for piger! Vi vil ha nogle mænd med på holdet. 

Denne form for træning er et godt supplement til anden slags træning.

Vi glæder mig helt vildt til at se DIG!

De bedste hilsner fra 

Mette og Kitte

PRAKTISK: Vi foreslår T-shirt og shorts/tights samt bare fødder eller indendørs fitness sko.
Husk drikkedunk og lille håndklæde. 

Omklæd hjemmefra eller brug omklædningen til at skifte tøj samt opbevaring af rygsække og tasker. I henhold til brandmyndighedernes instrukser og sikkerhed må der ikke lægges tasker på hal gulvet og langs væggene i gangareal.

TEKNISK: Opret en profil på www.tusegf.dk. Herefter kan man tilmelde sig de relevante hold. Når man har oprettet en profil kan man tilmelde familiemedlemmer og rette oplysninger om dragtstørrelser samt frivillig-opgaver. Dragtstørrelser kan kun rettes indtil uge 42. Log ind på din Tuse GF-profil og tjek at mobil, mail og adresse er indtastet korrekt, og at du har sagt ”JA” til nyhedsbrev, således vil du modtage al relevant information om dit hold i løbet af året. 
Like desuden foreningens Facebookside www.facebook.com/tusegymnastik/ og vær altid nemt orienteret om foreningens events og gøremål. Du kan også altid se vores planlagte aktiviteter på forsiden af www.tusegf.dk.
Al kommunikation vedr. dit hold og internt i foreningen meldes ud gennem din profil i vores system Zakobo.

DIN TRÆNING: Undervisningen foregår I Tuse Hallen.  Det er værd at vide om Tuse Hallen at den ser ud som dengang vores mormor gik på skolen :-) Det gør slet ikke noget, for den slags sale er helt ideelle til gymnastik, spring og rytme.

NEDSKREVET KONTINGENT: Kontingent nedskrives én gang i løbet af sæsonen, d. 1. januar hvis der på enkelte hold stadig er åbent for tilmelding. (Vær obs på ved sen tilmelding at det kan være for sent at bestille dragt, som er obligatorisk ved opvisninger)

FULDT KONTINGENT: Se prisen på det enkelte hold. 

AFLYSNINGER / FERIE: Se kalender på www.tusegf.dk/kalender for ferie og lukkedage

PRIVATLIVSPOLITIK: Du kan finde vores Privatlivspolitik her: http://www.tusegf.dk/PRIVATLIVSPOLITIK 

HANDELSBETINGELSER: Du kan finde vores Handelsbetingelser her: http://www.tusegf.dk/Handelsbetingelser

VENTELISTE: Hvis du er kommet på venteliste på et hold kan du altid se hvilket nummer du/dit barn ligger ved at logge ind under “medlemslogin”, øverst til højre på vores hjemmeside. Skulle der opstå en ledig plads, så får du besked om det med det samme på mail og sms.

AFMELDING: Såfremt det hold I er tilmeldt viser sig ikke at være lige i øjet, så skriv til os på formand@tusegf.dk - så kan vi sammen se, om vi kan finde et andet hold, der passer til dig/dit barn. Vi tilbagebetaler det fulde kontingent op til 3 uger efter sæsonstart eller 3 uger efter tilmelding jvf. Handelsbetingelserne

Pris: 495,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Kitte Rhod

51939223

Mette Lykke Browning

Bestyrelsesmedlem, Sekretær
Ansvarlig for:
Møder & Referater
Dokumentation
Årshjul